Opțiuni de retur inteligente

Beneficii din retur

Oricât de mult ați avea grijă de magazinul dvs. online, returul produselor este inevitabilă. Prin urmare, operatorii deștepți se diferențiază de concurență prin faptul că fac procesul de retur cât mai ușor și mai prietenos pentru clienți. Ca parte a procesului de comandă, clientul dumneavoastră va dori să știe care sunt opțiunile și costurile pentru retur. Informațiile clare despre procesul de retur al produselor sporesc încrederea clienților dumneavoastră. Acest lucru duce la vânzări mai mari și la mai puține coșuri de cumpărături abandonate.

Soluții pentru returul mărfurilor

DHL Express oferă clienților săi soluții de retur profesionale, disponibile la nivel mondial. Alegeți serviciul care se potrivește cel mai bine magazinului dvs. online și, datorită soluțiilor noastre online, retururile vor fi ușoare! Ideal pentru returul comenzilor, expedierilor de import și produselor care trebuie reparate în garanție. Oferim opțiuni flexibile de import și retur.

Etichete inteligente

Printați acum documentul de retur
 • Pregătiți totul din timp: printați și introduceți documentul de retur direct în colet.
 • După ce ați creat comanda online, puteți printa documentul de retur, factura vamală și chiar instrucțiunile de retur și le puteți adăuga la transport.
Instrucțiuni de retur prin e-mail
 • Transmiteți documentele și instrucțiunile clientului prin e-mail.
 • Trimiteți cu ușurință prin e-mail eticheta de retur, instrucțiunile de expediere și factura vamală clienților dvs., cu un link pentru a programa preluarea la domiciliu sau la serviciu.
Integrarea online a returului (API)
 • Adăugați API-ul nostru de retururi pe site-ul dvs.; acest lucru va permite clientului dvs. să solicite returul unui produs direct online.
 • În funcție de politica dumneavoastră de retur, se va afișa o etichetă de retur în browserul clientului dumneavoastră. Clientul dumneavoastră tipărește eticheta și o lipește pe ambalaj. Puteți programa o oră pentru preluarea de către curier sau puteți livra chiar dumneavoasytră coletul la un centru de expedieri DHL.

Centre de expedieri DHL - pentru că centrele de expedieri sunt viitorul

La un centru de expedieri DHL, toată lumea poate trimite, primi și returna expedieri rapid și ușor. Gata cu așteptarea inutilă a unui curier; trimiteți, primiți sau returnați pur și simplu la ora care vă convine. Rețeaua noastră globală extinsă de centre de expedieri DHL oferă flexibilitate și servicii excelente.

Unde se află cel mai apropiat centru de expedieri DHL?

Beneficiile returului prin DHL Express

 • Opțiuni de livrare flexibile
 • Mai multe opțiuni și confort pentru clientul dumneavoastră
 • Servicii mai bune cu un serviciu de retur la nivel mondial
 • Creșterea vânzărilor
 • Clienți mai loiali