Creștere la nivel internațional

DHL la nivel mondial

Adrian Dalsey, Larry Hillblom și Robert Lynn sunt trei antreprenori ambițioși din San Francisco care au fondat DHL în 1969. Inițial, documentele vamale au fost transportate pe calea aerului. Acest lucru a redus drastic timpul necesar pentru vămuirea expedierilor. Deși primele zboruri au fost efectuate în principal între San Francisco și Honolulu, rețeaua a fost extinsă ulterior în toate colțurile lumii.

Din 2013, DHL este lider de piață la nivel mondial în domeniul serviciilor internaționale de transport expres și logistică.

Livrare super rapidă în orice colț al lumii

DHL Express este disponibil pentru toți cei care doresc să trimită și să primească rapid și ușor expedieri cu termene critice. Dacă aveți mărfuri care trebuie să ajungă rapid la celălalt capăt al lumii - de preferință înainte de sfârșitul zilei de lucru - alegeți DHL EXPRESS pentru timpi de tranzit rapizi și o rețea fiabilă.

Rețea globală

Oricine alege DHL Express nu va fi dezamăgit de serviciile noastre - cele mai rapide termene de livrare, servicii de încredere și posibilitatea de a urmări expedierea oriunde în lume. Atunci când utilizați DHL Express, alegeți cea mai mare rețea globală.

Doriți să livrați în Orientul Îndepărtat? În America Latină? Africa? Rețeaua noastră globală - cu centre de sortare în Leipzig, Hong Kong și Cincinnati - asigură conexiuni rapide în peste 220 de țări. Anii de experiență ai DHL Express, contactele excelente cu vămile locale și specialiștii vamali ai DHL garantează că transportul dumneavoastră trece rapid de vamă și ajunge la destinație înainte de sfârșitul zilei lucrătoare.

Rețeaua noastră

Oricare ar fi provocarea, noi o putem rezolva! Echipa noastră de 350 000 de experți pasionați va găsi cu siguranță cea mai bună soluție logistică pentru afacerea dumneavoastră.