Integrarea inteligentă a magazinelor online

SOLUȚII DE LIVRARE ELECTRONICĂ

DHL Express facilitează și eficientizează transportul pentru clienții care au cont DHL. De la portaluri web ușor de utilizat, integrare e-commerce sau soluții de afaceri complet integrate, vă putem ajuta! Luați legătura cu noi și vom fi bucuroși să discutăm despre soluția potrivită pentru dumneavoastră.

De la MYDHL+

Expedierea online cu DHL Express este ușoară. Această soluție vă permite să creați și să gestionați, cu o singură autentificare, toate expedierile DHL Express de pe o platformă online solidă. Acest lucru înseamnă că totul, de la expedieri internaționale până la urmărirea și solicitarea preluării de către un curier, se pot face cu câteva click-uri.

Vindeți oriunde, dintr-o singură locație.

DHL Express Commerce poate fi integrat cu cele mai importante platforme de comerț electronic. Inclusiv: Magento, Shopify, WooCommerce, Amazon, eBay și Etsy. Acesta asigură crearea complet automatizată a documentelor de expediere (AWB), ceea ce înseamnă că toate comenzile clienților dvs. pot fi importate și gestionate rapid și eficient, fără complicații.

CREȘTEȚI CU API

Sistemele dumneavoastră interne complet integrate cu DHL Express. Soluția API combină avantajele DHL Express cu procesele interne de expediere. Prin integrarea cu site-ul dvs., acesta se conectează cu sistemele existente de introducere a comenzilor, de gestionare a depozitului și cu alte sisteme software de afaceri pentru a vă ajuta să gestionați expedierile cât mai ușor și mai eficient.

Aflați mai multe
CU SOLUȚIA ELECTRONICĂ DE EXPEDIERE BENEFICIAȚI DE:
Expedieri fără documente

Trimiteți documentele dumneavoastră în format digital (paperless trading), economisind timp, bani și fiind în același timp ecologic.

Urmărirea expedierii

Puteți urmări în timp real fiecare etapă a expedierilor dumneavoastră.

Serviciul On Demand Delivery.

Oferiți clienților dumneavoastră controlul asupra destinației livrărilor cu opțiuni precum "ridicați de unde doriți".

Expedieri de import și export

Gestionați expedierile de export și de import dintr-un singur loc.

Costuri de transport exacte

Calculați costurile exacte de expediere în avans pentru o mai mare predictibilitate.

Solicitări de preluare de către curier

Simplificați procesul și gestionați opțiunile de preluare de către curier într-un singur loc.