Sustenabilitate

În calitate de lider în domeniul serviciilor de curierat și logistice, ne propunem să conectăm oamenii și să le facem viața mai bună. Considerăm că protejarea mediului înconjurător este o parte integrantă a acestui demers. Vom investi 7 miliarde de euro până în 2030 în operațiuni mai puțin poluante, pentru a reduce emisiile la mai puțin de 29 milioane de tone până în 2030.

MISIUNEA 2050: ZERO EMISII

Comunitatea mondială a stabilit obiectivul de limitare a încălzirii globale la mai puțin de două grade Celsius. În calitate de lider în domeniul serviciilor poștale și logistice, intenționăm ca activitatea noastră să fie cât mai sustenabilă. Pentru a conduce industria logistică către un viitor durabil, ne propunem să atingem un nivel zero de emisii până în 2050. Dorim să realizăm acest lucru pentru și împreună cu clienții noștri.

PORTOFOLIUL NOSTRU DE PRODUSE ȘI SOLUȚII ECOLOGICE

  • Combustibili și tehnologii curate: decarbonizarea serviciilor logistice cu ajutorul combustibililor sustenabili și al tehnologiilor cu emisii reduse de carbon.

  • Echilibrare: Compensarea emisiilor de carbon prin proiecte certificate de protecție a climei

  • Eficiență: evitarea emisiilor de dioxid de carbon prin proiectarea optimizată a lanțului de aprovizionare și prin tehnologii eficiente din punct de vedere energetic.

  • Economia circulară: Reducerea materialelor, a energiei și a deșeurilor prin soluții durabile de ambalare, reciclare și gestionare a deșeurilor.

Serviciul DHL GOGREEN

În zilele noastre, vorbim din ce în ce mai des despre protejarea mediului înconjurător și despre responsabilitatea în afaceri. Acest subiect a fost important pentru noi încă din 2008, când am lansat pentru prima dată serviciul DHL GOGREEN. Este un program global DHL care vă ajută să compensați emisiile de dioxid de carbon generate de livrarea fiecăreia dintre expedierile dvs. pentru doar 0,10 EUR pe kilogram (sau pe transport pentru trimiterile care cântăresc mai puțin de 1 kg). În numele clienților noștri, investim aceste fonduri în proiecte importante la nivel mondial pentru a compensa și neutraliza emisiile nocive.

CERTIFICAT SGS

Prin utilizarea DHL GOGREEN - serviciu neutru din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon, veți primi un certificat oficial anual de compensare a emisiilor de carbon emis de SGS, dovedind abordarea responsabilă a uneia dintre cele mai grave probleme globale.

AVANTAJUL DVS.COMPETITIV

Spuneți-le partenerilor și clienților dumneavoastră că folosiți produse cu emisii neutre de dioxid de carbon și încărcați pe site-ul dumneavoastră un certificat de la un organism recunoscut la nivel internațional - o dovadă incontestabilă a atitudinii dumneavoastră responsabile față de natură. În acest fel, nu numai că veți comunica poziția de responsabilitate socială a brandului dvs., dar vă veți poziționa mai bine în alegerile consumatorilor - diferențiindu-vă de concurenți și oferind clienților o motivație suplimentară atunci când aleg între produse sau servicii comparabile.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE LOGISTICA GREEN A DHL aici.