Pasul Dvs. Către O Afacere Sustenabilă cu DHL GoGreen Plus!


Clienții dumneavoastră pun acum o mare valoare pe practicile sustenabile ale afacerii dvs. Aflați cum inițiativa noastră Sustainable Aviation Fuel (Combustibil de Aviație Sustenabil) de la DHL poate îmbunătăți sustenabilitatea afacerilor, indiferent de dimensiunile lor și respectiv, cum puteți beneficia de serviciul GoGreen Plus.


Sunteți interesat? Solicitați aici mai multe detalii


Ce este GoGreen Plus?

DHL Express a lansat recent GoGreen Plus, o soluție dedicată pentru ca afacerile să reducă emisiile de carbon asociate cu expedierile lor prin utilizarea Sustainable Aviation Fuel (Combustibil de AviațieSustenabil). SAF este un biocombustibil produs din surse regenerabile precum uleiuri vegetale, grăsimi animale, deșeuri și culturi agricole. SAF este conceput special pentru a fi folosit ca substitut al combustibilului de avion tradițional și poate reduce emisiile de gaze cu efect de seră cu până la 80% în comparație cu combustibilii fosili.

De ce contează - Now More Than Ever

Sustenabilitatea nu este doar un cuvânt la modă. Este una dintre cele mai semnificative tendințe care au influențat toate industriile în ultimul timp. În sectorul comerțului electronic, de exemplu, cumpărătorii online sunt din ce în ce mai preocupați de acest subiect, 88% dintre ei afirmând că sunt mai dispuși să fie loiali unei afaceri care sprijină problemele legate de mediu1 înconjurător.

Cum funcționează?

Alegeți GoGreen Plus la nivel de contract sau atunci când expediați cu MyDHL+. Prin contract, DHL investește în SAF, reducând CO2e, iar dvs. primiți un certificat de reducere a emisiilor.

De ce DHL?

Grupul DHL s-a angajat să reducă toate emisiile logistice nete la zero până în anul 2050 - și lucrează strâns cu toți clienții pentru a-i ajuta să-și atingă propriile obiective. DHL Express a anunțat două dintre cele mai mari acorduri SAF cu BP și Neste, care însumează peste 800 de milioane de litri. Acest lucru contribuie la obiectivul DHL de a utiliza 30% din SAF pentru toate transporturile aeriene până în 2030.


Care sunt tarifele?


Luați parte la un viitor sustenabil cu DHL GoGreen Plus!