Serviciul On Demand Delivery

Clienții apreciază posibilitatea de a alege opțiunile de livrare și, pe lângă faptul că le oferiți cât mai multă transparență și trasabilitate cu putință cu ajutorul datelor de urmărire proactivă, acest lucru crește încrederea în brandul dvs. și sporește loialitatea clienților. Dacă o faceți cum trebuie, poate fi incredibil de profitabil pentru afacerea dumneavoastră.

Livrarea la cerere asigură satisfacția maximă a clienților.

De acum, clienții dvs. vor primi cumpărăturile online atunci când le convine. Servicul On Demand Delivery (ODD) oferă utilizatorilor o varietate de opțiuni de livrare convenabile și flexibile. Cu alte cuvinte, clienții dvs. pot alege unde și când DHL Express să le livreze coletele. DHL Express garantează astfel că livrarea este la fel de simplă ca și o achiziție online.

Ce își doresc consumatorii?

  • Flexibilitate și confort maxim.
  • Notificări proactive prin SMS sau e-mail cu privire la expedierile trimise și data estimată de livrare.
  • Posibilitatea de a decide cum, unde și când se va face livrarea, la momentul care le convine cel mai bine.

Ce oferă DHL Express?

  • Serviciul On Demand Delivery (ODD) pus la dispoziție de DHL Express oferă flexibilitate destinatarului. Dumneavoastră alegeți unde și când să vă fie livrat transportul.
  • Cu serviciul On Demand Delivery (ODD), dumneavoastră, în calitate de expeditor, aveți posibilitatea de a vă informa clienții cu privire la evoluția transportului.
  • Destinatarul decide online ce opțiune de livrare i se potrivește.

Profitați la maximum de lumea online

Serviciul On Demand Delivery (ODD) pus la dispoziție de DHL Express răspunde nevoilor flexibile ale pieței de comerț electronic. Cu doar câteva click-uri, clientul dumneavoastră poate decide unde și când dorește să primească coletul. DHL Express este singurul furnizor care oferă acest serviciu pe scară largă. Serviciul de livrare la cerere (On Demand Delivery) este disponibil în peste 45 de limbi și 150 de țări acoperind majoritatea activităților de comerț global și comerț cu amănuntul online. Serviciul de livrare la cerere (On Demand Delivery) vă ajută să vă diferențiați de concurență, să creșteți conversia online și să îmbunătățiți experiența clienților.

Clienți fericiți? Utilizați serviciul On Demand Delivery!

Odată ce transportul dvs. a fost predat către DHL Express, destinatarul va primi imediat un SMS și/sau un e-mail cu o dată estimată de livrare. Mesajul include un link către sistemul ODD, care poate fi accesat cu ușurință de pe orice smartphone, tabletă sau computer.

  • Cu serviciul On Demand Delivery, clienții pot decide cum, unde și când să le fie livrat transportul.

  • În ziua livrării, destinatarul va primi un nou SMS și/sau un e-mail pentru a afla exact când poate aștepta coletul. Cu excepția cazului în care se notifică altfel, vom livra coletul pur și simplu la adresa inițială.

  • Datorită SMS-urilor și e-mailurilor noastre, DHL Express se asigură că destinatarul știe întotdeauna când va fi livrat coletul. Opțiunile de livrare flexibile înseamnă, de asemenea, mai puține retururi pentru dumneavoastră, ca expeditor.


CUM FUNCȚIONEAZĂ SERVICIUL ON DEMAND DELIVERY?

Serviciul On Deman Delivery (ODD) este un serviciu care are ca scop reducerea tentativelor de livrare eșuate și îmbunătățirea experienței destinatarului, reducând în acest mod și emisiile de carbon asociate. Notificările trimise prin mesaj și e-mail îi informează pe clienții dumneavoastră cu privire la timpul de livrare preconizat.

CUI SE ADRESEAZĂ SERVICIUL ON DEMAND DELIVERY?

Serviciul On Deman Delivery (ODD) este potrivit atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companiile ai căror angajați lucrează de acasă și primesc coletele la domiciliu. Poate fi vorba de un birou sau un cabinet la domiciliu, dar și de ingineri de service, de exemplu, care pot pleca la drum cu materiale de reparații imediat ce acestea sunt livrate.

FIȚI LA CURENT CU NOUTĂȚILE

Obțineți informațiile și sfaturile de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de oportunitățile de afaceri internaționale.